Nav toggle

Find the Altarpiece

tijdelijk gesloten

Nu boeken

Voor wie is het spel geschikt? Dit spel is geschikt voor jong en oud. Kinderen jonger dan 15 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Wat kost het? De prijs is afhankelijk van het aantal spelers (zie 'prijzen'). Indien je met een grote groep wenst te reserveren (afzonderlijke spelmomenten) neem je best contact met ons op.

Wat gebeurt er wanneer ik boek? Je krijgt een e-mail ter bevestiging met de prijs, tijdstip en het aantal deelnemers.

Geen bevestigingsmail gekregen? De mail met de bevestiging van je boeking, het uur, de dag en het aantal deelnemers wordt automatisch verstuurd binnen de 5 minuten. Indien je deze mail niet in je inbox ontvangt, controleer dan even je spamfolder. Nog steeds niks ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met ons op +329/395.55.53 tijdens onze openingsuren (woe-zon 12-21u) om te bevestigen of stuur ons een mail.

In welke taal is het spel? Nederlands, Frans en Engels. Er zijn geen puzzels waarvoor je specifieke taalkennis moet hebben.

Is het spel griezelig? Neen, het spel draait om raadsels en puzzels, niet om schrikeffecten. De kamers zijn sfeervol ingericht in het gekozen thema.

Hoe kan ik mijn reservatie wijzigen? Je kan je huidige reservatie steeds annuleren en een nieuwe reservatie maken op een beschikbaar tijdsslot. Wanneer je de reservatie wenst te wijzigen binnen de 24u voor aanvang van het spel, neem dan telefonisch contact met ons op tijdens de openingsuren (woe-zon : 12u-21u).

Ik wil een escape game cadeau geven? Tuurlijk, stuur ons even een mail op cubezerogent@gmail.com met vermelding van het aantal personen. Wij bezorgen je dan een geschenkenbon die 1 jaar geldig is.

Speelbaar met meer dan 6 personen? Neen, er worden maximaal zes deelnemers simultaan in het spel toegelaten. Dit heeft te maken met veiligheid en spelplezier. We kunnen hier niet van afwijken.

Kan ik een korting krijgen? We voorzien een korting van 2€ per persoon bij vertoon van een geldige studentenkaart. Grote groepen kunnen een offerte aanvragen op cubezerogent@gmail.com.

Nu boeken