Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Can you find it?

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond

Het Lam Gods behoort tot de belangrijkste stukken uit de Belgische kunstgeschiedenis. De pracht van het meesterwerk werd echter overschaduwd door één van de grootste kunstroven van België. Twee jaar na de voltooiing werden twee luiken gestolen. Meer dan 75 jaar later is nog steeds één paneel zoek. A. Goedertier bekende de diefstal op zijn sterfbed, maar de locatie van De Rechtvaardige Rechters nam hij mee in zijn graf.
Diverse speurders ondernamen talrijke pogingen om de locatie alsnog te achterhalen. De aanwijzingen, verstopt in enkele brieven, lijken niet te doorgronden. Kan jij het mysterie ontrafelen en het gestolen paneel terugvinden?